Úspěch našich žáků v McDonald’s Cupu

Ve dnech 11. – 12. 4. 2019 se uskutečnil již 22. ročník okresního kola fotbalové soutěže McDonald’s Cup pro 4. – 5. třídy, kde naše škola nesměla chybět. 11. 4. se uskutečnily vyřazovací boje o postup do finále, které se konalo o den později. Naši reprezentanti se ve skupině umístili celkově na 2. místě, čímž si s přehledem zajistili místo ve finále. Finálový den se nesl v podobném duchu, avšak už pouze se šesti účastnícími se školami. Naše družstvo si poradilo s většinou soupeřů, kromě jediné remízy a jedné prohry, avšak tímto velmi dobrým výkonem žáci vybojovali celkové 2. místo a do školy si odnesli pohár, diplom a medaile pro všechny hráče.

Tímto bych chtěla moc poděkovat za skvělou reprezentaci žákům: Richard Krajčo, Daniel Stárek, Matouš Pícha, Šimon Boháč, Adam Šlajsna, Filip Melzer, Dominik Sova, Tadeáš Sova, Jaroslav Lehovec a Jana Uchytilová.

Mgr. Kamila Dunajová

 

 

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.

Kavárna pro rodiče

Mateřská škola - žlutá budova přízemí

Odborné setkání pro rodiče předškolních dětí. Téma: zdravé svačiny pro předškoláky a malé školáky. Přednese Pavlína Matysová Dis., nutriční terapeut.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.