Tvůrčí dílna v ŠK

V plánu našeho školního klubu jsou pravidelné otevřené tvůrčí dílny, které se pořádají jednou za měsíc. Ta poslední se konala ve středu 19. dubna. Pro přihlášené žáky byly připraveny plátěné tašky, fixy na textil a několik šablon. Ti šikovnější si mohli vyzdobit plátěnou tašku se svým vlastním designem. Dětem se nápad opět líbil, tašky si hezky vyzdobily, moc se jim povedly a odnesly si je domů. Přihlášených bylo tolik, že vlastní tvoření muselo být zahájeno o 30 minut před avizovaným zahájením, aby měli všichni dostatek prostoru pro své počínání.

Poslední dvě otevřené dílny budou tematicky zaměřeny již na léto a letní párty. V jedné se budou připravovat vafle a při poslední se děti naučí míchat osvěžující nápoje.

 

Kalendář akcí

Autodráha v MŠ

mateřská škola

Ve středu dopoledne budeme mít v mateřské škole postavenou autodráhu. Děti si mohou zajezdit a zazávodit. Vystřídají se všechny třídy.  

Jarní Akademie MŠ

Sál Obecního domu MČ Ďáblice

Srdečně zveme rodiče na vystoupení dětí z MŠ. 

Celodenní výlet Mirakulum

Mirakulum Milovice

Celodenní výlet tříd Ptáčci a Slůňata. Dopolední a odpolední svačiny s sebou, oběd je zajištěn na místě. Vstupné do parku je 299/osobu, cena za dopravu bude rozpočítána podle počtu zúčastněných dětí. 

Zdravě s Papájou

Třída Broučci

Třídní akce Broučků. Workshop Zdravě s Papájou - výroba waflí, ovocného sorbetu.