Den zdraví – 1.A a 1.B

V úterý dopoledne vyrazily třídy 1.A a 1.B na akci „Vykročte s Ligou ke zdraví“, která se konala v Parku Přátelství na Proseku. Během akce si žáci zkusili spoustu dovedností – břišní tance, žonglování, nordic-walking, chůzi po slackline, postřeh, rovnováhu na balanční podložce apod. Dozvěděli jsme se také plno nových informací o zdravé a pravidelné stravě, zdravém životním stylu a nebezpečných návycích, které jsou aktuální v dnešní společnosti. Na závěr jsme prošli stezku 1000 kroků ke zdraví, při které jsme zodpovídali záludné otázky.

První školní výprava se velmi líbila žákům i paním učitelkám a paní asistence, která třídy doprovázela. Již teď se těšíme na další exkurze. J

Petra Tesařová, Renata Sychrová, Alina Kravets

 

Kalendář akcí

Autodráha v MŠ

mateřská škola

Ve středu dopoledne budeme mít v mateřské škole postavenou autodráhu. Děti si mohou zajezdit a zazávodit. Vystřídají se všechny třídy.  

Jarní Akademie MŠ

Sál Obecního domu MČ Ďáblice

Srdečně zveme rodiče na vystoupení dětí z MŠ. 

Celodenní výlet Mirakulum

Mirakulum Milovice

Celodenní výlet tříd Ptáčci a Slůňata. Dopolední a odpolední svačiny s sebou, oběd je zajištěn na místě. Vstupné do parku je 299/osobu, cena za dopravu bude rozpočítána podle počtu zúčastněných dětí. 

Zdravě s Papájou

Třída Broučci

Třídní akce Broučků. Workshop Zdravě s Papájou - výroba waflí, ovocného sorbetu.