Třída 6.C na mezinárodním knižním veletrhu Svět knihy

Ve čtvrtek 9. 6. třída 6.C navštívila mezinárodní knižní veletrh Svět knihy, který se tradičně uskutečnil v Praze v Holešovicích. Z důvodu rekonstrukce Průmyslového paláce se vše konalo ve venkovních prostorách, což vzhledem k počasí návštěvníci uvítali. A jak viděli veletrh samotní žáci?

„Tento rok se mi veletrh knih moc líbil. Byl jsem raději, že to bylo venku, protože tam mohlo být občerstvení, které by vevnitř být nemohlo. Přišlo mi, že tam byl i větší výběr knih.“ – M.

„Bylo to super, ale musím říct, že mě zaujala jenom jedna kniha. Chyběl mi tam Luxor a Knihy Dobrovský, ale špatné to nebylo. Dokonce jsem si povídala i s paní, která napsala knihu.“ – K.

„Svět knihy je každoroční akce, na které jsem byla podruhé. Koupila jsem si tři komiksy od nakladatelství Crew (Spy x Family 3 a 4, Útok titánů 7). Výlet se mi líbil a těším se na další ročník.“ – M.

„Na Světu knihy se mi moc líbilo, bylo tam hodně stánků s různými knihami, ale nejvíc se mi líbilo Crew. V Crew jsem si koupila pět knížek. Bylo tam dobré občerstvení a hřiště. Nedalo se tam ztratit.“ – A.

„Na Světu knihy se mi líbilo. Měli tam široký výběr, ze kterého jsem si mohla vybrat. Nakladatelství Crew je moje oblíbené a koupila jsem si tam 4 knihy. Svět knihy byl tento rok venku, jelikož se Průmyslový palác opravoval. Pro mě tato akce byla velmi dobrá.“ – V.

Z prací žáků vybral Mgr. Bc. Josef Hrubý, třídní učitel 6.C

 

Kalendář akcí

Pizzerie - Motýlci

Pizzerie Krakov

Návštěva pizzerie, výroba pizzy. Návrat do MŠ na oběd.

Pečení Broučci

mateřská škola

Dopolední akce třídy Broučci. Pečení a zdobení lineckého cukroví na Den Země.