Provoz školy od 17. 5. 2021

Vážení rodiče, milí žáci,

na základě aktuálních vládních opatření je provoz základní a mateřské školy od pondělí 17. května 2021 v plném bezrotačním režimu pro všechny žáky a děti. Výuka probíhá dle standardního rozvrhu (zveřejněn v systému Bakaláří, stejně tak i suplování).

Testování žáků ZŠ bude probíhat 1x týdně v pondělí, případně první den při příchodu žáka do školy v daném týdnu. Nyní bude škola pokračovat v testování zavedenými neinvazivními samoodoběrovými antigenními testy, a to hlavně s ohledem na zkušenost žáků s těmito testy a jednodušší organizační a personální zajištění.

Výuka žáků 2. tříd probíhá v budově MŠ (stejně jako tomu bylo dříve).

Pondělní příchod žáků do školy a provoz školní družiny:

Provoz školní družiny je ve standardním režimu.

Žáci, kteří navštěvují ranní družinu, jsou testováni v rámci jejího ranního provozu.

Ostatní žáci budou otestování na začátku první vyučovací hodiny, příchod pro tyto žáky je nastaven standardně, tj. v čase 7.40-8 hodin.

Provoz školní jídelny

Strávníci, kteří mají v systému strava.cz dostatečný obnos, mají obědy automaticky přihlášeny. Tato informace je sdělená vedoucí školní jídelny prostřednictvím systému strava.cz.

Josef Buchal, Tomáš Novotný, David Pařík, Vlasta Poláčková (vedení školy)

Kalendář akcí

Edukační koncert

KD Ládví

Edukační koncert v KD Ládví, shlédnutí koncertu Pražské filharmonie. Akce pro předškolní děti ze třídy Motýlci, Tuleni, Slůňata.

Den Země

zahrada MŠ

Den Země proběhne v zahradě mateřské školy. Hry, soutěže, divadelní představení pro děti.