Nemůžete přijít 20. února do Rudolfina? Pošlete na koncert 20. února svoje „zástupce“!

Koncem ledna přišla do školy zajímavá nabídka s názvem A přece se učí! Česká filharmonie chce vyjádřit podporu a poděkování všem, kteří pečují o vzdělání – nejen učitelům všech stupňů a typů škol, sbormistrům, trenérům, ale i rodičům, dětem a mladým lidem…

Pro všechny připravila ve Dvořákově síni Rudolfina  na sobotu 20. února 2021 ve 20.15 hodin koncert s názvem A přece se učí! Pořad bude živě přenášet mj. Česká televize na programu ČT Art.

Na koncertě vystoupí Česká studentská filharmonie, večerem budou provázet  Alice Nellis a Karel Kovář, zazní hudba známých skladatelů, například A. Dvořáka, L. van Beethovena, R. Wagnera a dalších.

Vstupenky na tento mimořádný koncert organizátoři nabídnout nemohli, ale přišli se zajímavým nápadem. Vybídli žáky a všechny zájemce, aby namalovali své portréty, které se pak rozmístí na sedadla v Rudolfinu.

Naši žáci namalovali spoustu krásných portrétů, které budou v Rudolfinu umístěny. Patří jim velká pochvala. Tak  v sobotu na shledanou na koncertě.

Mgr. Jitka Stoklasová

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.