McDonald‘s cup

V pondělí 11. 4. 2022 proběhl fotbalový turnaj Prahy 8 McDonald‘s cup pro mladší žáky.

Naši školu reprezentovalo družstvo složené z chlapců třetích tříd. Někteří jsou ostřílení sportovci, pro některé to byla první, kolektivní, sportovní soutěž. Možná proto byly výsledky zápasů jako na houpačce. Výhra, remíza, prohra. Střídaly se emoce i ambice. Kluci asi věděli, že jen přes překážky dosáhnou hvězd. Když postoupili až do finále, při závěrečných penaltách všichni zachovali chladnou hlavu, pevné soustředění i přesnou trefu. Celkové vítězství za Prahu 8 je nominovalo do celopražského kola McDonald‘s cup. Radost chlapců byla opravdu veliká. Zlatý pohár ukázali v pondělí odpoledne všem učitelům na pedagogické radě a po zbytek týdne pyšně nosili na hrudi zlaté medaile. Všem patří velká gratulace.

Mgr. Magda Fuksíková

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.

Kavárna pro rodiče

Mateřská škola - žlutá budova přízemí

Odborné setkání pro rodiče předškolních dětí. Téma: zdravé svačiny pro předškoláky a malé školáky. Přednese Pavlína Matysová Dis., nutriční terapeut.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.