Lednová tvůrčí dílna - Zimní sovička

Zima je dlouhá nejen pro nás lidi, ale také pro zvířátka, která se těší na jaro stejně jako my.

Vzhledem k epidemiologickým opatřením jsou prezenčně ve škole nyní přítomni pouze žáci 1. a 2. tříd.   A jelikož a v této složité době Covidové se nesmějí ani děti jednotlivých ročníků míchat mezi sebou, přišel tentokrát tedy školní klub za dětmi do družinových tříd hned dvakrát. Nejprve si naši tvořivou, dílnu nyní na téma - Zimní sovička, vyzkoušeli prvňáčci a následující týden druháčci, kteří navštěvují školní družinu.

Děti byly jako vždy nadšené. Téměř po dvou hodinách lepení, práce s vatou a dokončování své sovičky, jejímž základem byla borovicová šiška, mohou být všichni zúčastnění pyšní. Jako již tradičně si každý pyšně odnášel svůj výrobek domů a přemýšlel, co se bude za měsíc v dílničce vyrábět.

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.

Kavárna pro rodiče

Mateřská škola - žlutá budova přízemí

Odborné setkání pro rodiče předškolních dětí. Téma: zdravé svačiny pro předškoláky a malé školáky. Přednese Pavlína Matysová Dis., nutriční terapeut.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.