Hledání vajíček

První vyučovací hodinu dne 12. dubna 2022 ukryli šesťáci po celé škole 200 barevných papírových vajíček. Následně vyhlásili rozhlasem, že až zazvoní, mohou spolužáci z prvního stupně hledat schovaná vajíčka. Děti hlásily do rozhlasu i v ukrajinštině, aby jim ukrajinská skupina rozuměla a mohla se také zúčastnit hledání vajíček. Děti z prvního stupně vzaly školu útokem a celou přestávku hledaly. Vajíčka a několik zajíčků, kteří byli za více bodů, protože jich bylo méně, odevzdávali svému třídnímu učiteli nebo paní učitelce.

Hon na vajíčka jednotlivé třídy stmelil, společně jich děti chtěly najít co nejvyšší počet. Nejlepší hledači si vysloužili obdiv a uznání od svých spolužáků. Nakonec dvě třídy měly velmi podobné skóre – 3.A našla 34 vajíček a 8 zajíčků a třída 5.B nasbírala 35 vajíček a 2 zajíčky. Naše školní jídelna oběma třídám věnovala nanuky. Na nanucích si pochutnali i žáci z 6.A i 6.B za to, že hru připravili.

Ing. Lenka Zemanová

 

Kalendář akcí

Edukační koncert

KD Ládví

Edukační koncert v KD Ládví, shlédnutí koncertu Pražské filharmonie. Akce pro předškolní děti ze třídy Motýlci, Tuleni, Slůňata.

Den Země

zahrada MŠ

Den Země proběhne v zahradě mateřské školy. Hry, soutěže, divadelní představení pro děti.