HALLOWEEN VE ŠKOLE

Třídy 9.A a 9.B uspořádaly dne 31. října 2018 Halloweenský program pro první i druhý stupeň naší základní školy. Programy prvního a druhého stupně se lišily svými aktivitami. Mladší spolužáci z prvního stupně navštěvovali stanoviště, kde žákyně 9. ročníku děti nalíčily halloweenskou tematikou. Tuto tematiku měly i omalovánky, které si děti mohly dobrovolně vybarvovat. Poté byla diskotéka a děti se mohly vyfotografovat s kamarády ve fotokoutku. Pro druhý stupeň byla připravena diskotéka a dvě aktivity. Tou první bylo vymýšlení strašidelného příběhu a druhou vymýšlení slovíček v angličtině na téma anglosaského svátku Halloween.  Po celou dobu programu bylo k dispozici sladké občerstvení, ale nejdůležitějším bodem bylo vyhlašování nejlepších masek od prvního do třetího místa. Odměnou za nejlepší masku byl lahodný bonbon.

Nikoleta Domdjoni, Aneta Žežulková, žákyně IX.A

 

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.

Kavárna pro rodiče

Mateřská škola - žlutá budova přízemí

Odborné setkání pro rodiče předškolních dětí. Téma: zdravé svačiny pro předškoláky a malé školáky. Přednese Pavlína Matysová Dis., nutriční terapeut.

Interaktivní představení

mateřská škola

Interaktivní představení v mateřské škole Ze života včel.