Eco Fashion Show 2024

Ve čtvrtek 25. dubna se konal už pátý ročník módní přehlídky Eco Fashion Show. Protože se nám loni osvědčilo určit přehlídce téma, zadali jsme ho i letos. Žáci si ho mohli vybrat už v únoru. Pro letošní rok vyhrálo téma Mořský svět. Celou dobu si žáci připravovali své kostýmy inspirované mořem se svými učiteli nebo sami doma s pomocí rodičů. Také družina nezahálela a na přehlídce představila mnoho krásných modelů.

Dětská fantazie je bezbřehá. Na mole se vystřídalo mnoho modelů rybiček, chobotnic, rejnoků a medúz. Také jsme viděli piraňu, nebo model inspirovaný znečištěním oceánů. Nemohl chybět ani Spongebob a velikánská ponorka. Ani učitelé se letošní přehlídky nezalekli a vystoupili v různých modelech a sklidili od publika zasloužený potlesk.

Celá show se nesla v přátelském duchu a dobré náladě. Mnohé žáky to inspirovalo a příští rok se chystají také vystoupit v nějakém modelu. Akce se velmi vydařila.

Lenka Zemanová, spoluorganizátor akce

 

 

Kalendář akcí

Autodráha v MŠ

mateřská škola

Ve středu dopoledne budeme mít v mateřské škole postavenou autodráhu. Děti si mohou zajezdit a zazávodit. Vystřídají se všechny třídy.  

Jarní Akademie MŠ

Sál Obecního domu MČ Ďáblice

Srdečně zveme rodiče na vystoupení dětí z MŠ. 

Celodenní výlet Mirakulum

Mirakulum Milovice

Celodenní výlet tříd Ptáčci a Slůňata. Dopolední a odpolední svačiny s sebou, oběd je zajištěn na místě. Vstupné do parku je 299/osobu, cena za dopravu bude rozpočítána podle počtu zúčastněných dětí. 

Zdravě s Papájou

Třída Broučci

Třídní akce Broučků. Workshop Zdravě s Papájou - výroba waflí, ovocného sorbetu.