Eco fashion show 2022

V pondělí 25. dubna se po dvouleté pauze opět konal už třetí ročník módní přehlídky Eco fashion show. Je to přehlídka modelů, které žáci, ale i někteří učitelé vyrobí z různých recyklovaných materiálů jako je karton, PET lahve, igelitové pytle na odpadky, roličky od toaletního papíru, bublinkové fólie, noviny a plno dalších věcí. Škola tuto akci pořádá ku příležitosti Dne Země.

Modelky a modelové od prvňáčků po deváťáky uplatnili svou kreativitu a šikovnost, jež svými modely prezentovali před celou školou. Publikum každý model odměnilo bouřlivým potleskem. Celou akci moderovali žáci devátého ročníku. Nechyběla ani kulturní vložka. Žákyně 4.A zazpívaly za hudebního doprovodu pana učitele Války.

Na závěr přehlídky vstoupili na přehlídkové molo i někteří učitelé, učitelky a asistentky, kteří se nebojí udělat si ze sebe legraci a ve svých modelech se prošli po molu. Žáci jejich odvahu náležitě ocenili.

Celá akce se nesla v přátelském duchu. Nebylo důležité rozhodnout, čí šaty byly nejkrásnější, o to tu vůbec nešlo. Dnešní den byli vítězi všichni. Modelové a modelky měli dobrý pocit z dobře vykonané práce a publikum si odnáší hezký zážitek. Eco fashion 2022 je úspěšně z námi, všichni se těšíme na příští ročník!

Lenka  a Jiří Zemanovi, organizátoři akce

 

Kalendář akcí

Pizzerie - Motýlci

Pizzerie Krakov

Návštěva pizzerie, výroba pizzy. Návrat do MŠ na oběd.

Pečení Broučci

mateřská škola

Dopolední akce třídy Broučci. Pečení a zdobení lineckého cukroví na Den Země.