Den učitelů 2023

V úterý 28. března 2023 jsme v naší škole tradičně oslavili Den učitelů. Ve spolupráci se Spolkem Parkán si členové Školní žákovské rady připravili pro své pedagogy řadu stanovišť s nejrůznějšími aktivitami od poznávání chutí, přes všelijaké hlavolamy, práci s mapou až po orientaci v pohádkách.

Hlavní část program se uskutečnila ve dvoraně základní školy od 7 do 8.30 hodin. Předsedkyně Školní žákovské rady a vedení Spolku Parkán zde vítali přicházející pedagogy mátou, respektive meduňkou a dárkem v podobě ekologické tašky s textem a logem školy. Jako v předchozích letech i letos mohli učitelé ochutnat leccos dobrého a začít tak pracovní den příjemným zpestřením. O servis pohoštění se významně postarali žáci 9. tříd.

V průběhu dopoledne ještě vedení Školní žákovské rady a Spolku Parkán navštívilo s dárky pedagogy v mateřské škole a později jsme obdarovali též paní vychovatelky ve školní družině.

Všem organizátorům a spolupracovníkům za pomoc děkujeme a věříme, že učitelé a další pedagogové si svůj letošní den náležitě užili.

Mgr. Tomáš Novotný, zástupce ředitele školy

 

Kalendář akcí

Celodenní výlet zámek Loučeň - třída Broučci

Zámek Loučeň

Celodenní výlet třídy Broučci - zámek Loučeň - program Z pohádky do pohádky, prohlídka labyrintů. S sebou batůžek, svačina, pití, pláštěnka. Děti mají na celý den odhlášenou stravu v mateřské škole. Návrat asi ve 14 hodin.