Ďáblický slavíček

Tak se zase rok s rokem sešel a je tu únor. Měsíc, kdy u nás probíhá školní kolo postupové pěvecké a instrumentální přehlídky Ďáblický slavíček.

Jinak tomu tedy nebylo ani letos.

V úterý 4. 2. 2020 a ve čtvrtek 6. 2. 2020 se v učebně HV sešli žáci, kteří se do přehlídky přihlásili. Jejich výkony hodnotila porota složená ze zástupců z řad učitelů a vychovatelů. Nechyběl, jako každoročně, vzácný host RNDr. Zbyněk Blecha, který porotě předsedal.

Žáci letos vystupovali v kategoriích - mladší instrumentalisté, starší zpěváci, mladší zpěváci a komorní sbory a soubory.

Všechny děti byly moc šikovné a všem ještě jednou děkujeme za účast. Pravidla jsou ale nekompromisní a postoupit, do Jarního petrklíče, mohly maximálně dvě děti z každé kategorie a to jen ze zlaté pozice.

Vzhledem k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů, bohužel, nemohu uvést jména, ale myslím, že šuškandou se informace o tom, kdo účinkoval a kdo postoupil, dostanou tam, kam mají.

Moc děkuji všem zúčastněným kolegům a kolegyním za pomoc při realizaci a bezproblémový chod přehlídky a paní kuchařkám za skvělé občerstvení.

Kalendář akcí

Pečení Broučci

mateřská škola

Dopolední akce třídy Broučci. Pečení a zdobení lineckého cukroví na Den Země.