V Botanické zahradě

Letošní školní rok je tak trochu jiný. Plány, co vše se bude podnikat se školní družinou, vzaly brzy za své. Přišla první, druhá a třetí vlna koronaviru a s ní epidemiologická opatření. Všichni jsme se moc těšili, až opatření pominou a budeme moci uskutečnit alespoň něco z letošních plánů.

Druháčci se, na druhý pokus, kvůli nepřízni počasí, vypravili do Botanické zahrady v Troji. Deštníky jsme měli sice v pohotovosti, ale nakonec jsme je užili jen na malou chvilku pro májový deštík. S fotoaparáty či mobily se děti vydávaly k jednotlivým krásně kvetoucím rostlinám. V dolní části zahrady se pak rozdělily do 5 detektivních skupin a pátraly po správných odpovědích k úkolům zobrazených na tajné mapce. Téměř jako vždy, se všichni těšili, až si budou moci nakoupit drobné suvenýry či občerstvení dle vlastního výběru. A že se na chvilku rozpršelo, nikomu nevadilo, protože to už jsme seděli v autobusu na cestě domů.

Tak snad vše bude zas jak má. Do konce školního roku bychom rádi ještě zavítali do zoologické zahrady, podívali se do leteckého muzea ve Kbelích a pozvali jsme si divadlo k nám do školy……

Kalendář akcí