Eco Fashion Show 2023

V úterý 25. dubna se konala u příležitosti Dne Země již počtvrté Eco Fashion Show. Letošní ročník se trochu lišil od předchozích, protože měl své téma a tím byla džungle. O tématu této netradiční módní přehlídky hlasovali sami žáci již v únoru, aby měli dostatek času připravit své modely.

Vytvořit takový kostým  není lehká věc, proto dětem často pomáhaly paní učitelky, paní vychovatelky nebo rodiče. Tvořilo se v hodinách výtvarné výchovy nebo odpoledne v družině. Všechny modely byly velmi nápadité a často se dětem podařilo zkombinovat neuvěřitelné věci. Tvořilo se z PET lahví, barevných víček, papírových i plastových pytlů, z kartonu a z mnoha dalších věcí.

Modelky a modelové si často secvičili i krátkou taneční či dramatickou kreaci, kterou ozvláštnili svůj výstup. Publikum nadšeně tleskalo a užívalo si veselou atmosféru, která se prolínala celou přehlídkou. Podpořili ji i někteří učitelé, kteří také vystoupili se svými modely.

Ozvučení i moderování akce zvládli na jedničku žáci z deváté třídy. Nakonec celé přehlídky si všichni zúčastnění včetně diváků společně zatančili Makarenu. Celá akce se letos mimořádně povedla. Na úplný závěr bychom chtěli ještě jednou poděkovat všem zúčastněným, pomocníkům i divákům za pomoc a vytvoření báječné atmosféry.

Lenka a Jiří Zemanovi

 

 

Kalendář akcí

Pečení Broučci

mateřská škola

Dopolední akce třídy Broučci. Pečení a zdobení lineckého cukroví na Den Země.